باستانشناسان مصری اعلام کردند ویرانههای یک معبد باستانی متعلق به «زئوس» را در دل خاک کشف کردهاند.
به نقل از آسوشیتدپرس، وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر با انتشار بیانیهای اعلام کرد بقایای معبد «زئوس» یکی از اساطیر یونانی در منطقه باستانشناسی واقع در شمال غربی شبهجزیره سینا توسط گروهی از باستانشناسان کشف شده است.
منطقه باستانشناسی که بقایای معبد در آن کشف شده است با نام «پلوزیوم» نیز شناخته میشود که به دوره فرعونی تعلق دارد و در دوران یونانی-رومی و امپراتوری بیزانس هم مورد استفاده قرار گرفته است.
به گفته «مصطفی وزیری» دبیر شورای عالی آثار باستانی مصر، باستانشناسان کاوش این معبد را از طریق دروازه ورودی آن که توسط دو ستون گرانیتی مشخص شده بود، آغاز کردند. این دروازه مدتها قبل بر اثر یک زمینلرزه از بین رفته بود.
باستانشناسان در این مکان تعدادی سنگ گرانیت کشف کردند که گمان میرود برای ساخت پلکان منتهی به معبد مورد استفاده قرار گرفته بودند.
کاوش در این منطقه باستانشناسی از حوالی ۱۹۰۰ میلادی و زمانی آغاز شد که «ژان کلدات» باستانشناس فرانسوی نوشتههایی تاریخی درباره وجود معبد زئوس را کشف کرد، اما خود این معبد را حفاری نکرد.
به گفته مدیر محوطههای باستانشناسی سینا، کتیبههایی در این منطقه کشف شده است که نشان میدهد، «هادریان» امپراتور رومی این معبد را بازسازی کرده است.
کارشناسان برای تشخیص سبک معماری معبد تحقیقات بر روی تکهسنگهای کشفشده را ادامه خواهند داد.
بازدیدها: 0