جمعه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-26
کد خبر: 10569 |
تاریخ انتشار : 03 ژوئن 2023 - 13:03 | ارسال توسط :
174 بازدید
0
1
ارسال به دوستان
پ

بسیاری از مردم عقیده دارند مصرف غذاهای متناسب هر فصل، تمامی مواد لازم برای بدن را فراهم می‌کند. برخی دیگر بر این باورند که بدن به هنگام بالا رفتن دمای هوا به صورت کاملا هوشمندانه عمل می‌کند و تمامی نیازهایش را به ما می‌گوید.

اخبار گردشگری پارسی:

درست کردن آب دوغ خیار در فصل تابستان دارای بازار داغ تر از خود این گرما هم می باشد که افراد به خاطر ماهیت خنک و فوق‌العاده دلنشین آب دوغ خیار آن را در این فصل مصرف می نمایند که آب دوغ خیار علاوه بر این که احساس خنکی را در بدن زنده میکند با ترفند های خاص نیز میتواند بسیار خوشمزه تر شود.
این غذای خوش طعم و آسان خیلی سریع در خانه تهیه می شود و در آماده‌سازی آن می توانید از مواد مختلفی که طعم آن را دوست دارید استفاده کنید.
طرز تهیه آب دوغ خیار آسان و خوشمزه ای را برای شما آماده کرده ایم.

https://www.tpnews.ir
غذای تابستانی

مواد لازم آب دوغ خیار:

مواد لازم: میزان لازم:
خامه  نیم پیمانه
گردو 100 گرم
خیار 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کشمش 100 گرم
ماست  3 پیمانه
دوغ ترش 1 لیتر
سبزی خشک(ریحان، نعنا، پونه، ترخون، گشنیز، نعنا) 2ق غ
سبزی تازه(ریحان، نعنا، پونه، مرزه و ترخون) 200 گرم
پیازچه 2عدد
تربچه  2عدد

عکس آبدوغ خیار
عکس آبدوغ خیار


مرحله اول:

آب دوغ خیار یک مدل سوپ سرد تابستانی است که خوردن آن در روزهای گرم حسابی می‌چسبد.
برای تهیه یک آبدوغ خیار خوشمزه ابتدا باید مواد اولیه آن را آماده کنید.
دو عدد خیار را با پوست یا بدون پوست به دلخواه به صورت نگینی خرد کنید.
سپس سبزی و گردو را خرد کنید و سایر مواد را در ظرف‌های مخصوص بریزید.
یک کاسه بزرگ برای سرو آبدوغ خیار انتخاب کنید و دست به کار شوید.

مرحله دوم:

برای شروع ابتدا ماست پرچرب را کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه به آن اضافه کنید؛اضافه کردن خامه اجباری نیست اما طعم آب دوغ خیارتان را منحصر به فرد خواهد کرد. سپس آب را به ماست اضافه کنید و آرام هم بزنید.

مرحله سوم:

گردو را خرد کنید و همراه کشمش، نمک و فلفل به دوغ اضافه کنید.
(می‌توانید به جای ماست از دوغ‌های آماده طعم دار یا کفیر هم استفاده کنید اما ترکیب ماست،خامه و دوغ طعم بهتری به آبدوغ خیار شما خواهد داد.)

مرحله چهارم:

خیار را نگینی خرد کنید و همراه سبزی و گل محمدی به بقیه مواد اضافه کنید.
در آخر یک لیوان دوغ نعنا و پونه به مخلوط داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم:

اضافه کردن سبزی خوردن تازه و خرد شده به این غذا آن را خوشمزه تر می‌کند.
می‌توانید به آب دوغ خیار به انتخاب خودتان پیاز یا پیازچه و یخ هم اضافه کنید تا در روزهای گرم تابستانی روحتان را جلا دهد.
در ضمن اگر دوست داشته باشید می‌توانید در آخر دو قاشق غذاخوری عرق کاکوتی به آب دوغ خیارتان اضافه کنید که خواص بسیاری داشته و باعث جذب بهتر غذا و جلوگیری از دل‌پیچه بعد از غذا می‌شود.
نوش جان!

بازدیدها: 2

منبع خبر «» است و اخبار گردشگری پارسی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10569 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09199028006  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار گردشگری پارسی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اخبار گردشگری پارسی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید