معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ محصول تولید صنعتگران خانه حصیر بخش آبپخش شهرستان دشتستان این استان به کشورهای امارات و عراق صادر شد.
لیلا رحیمی روز شنبه به رسانهها اعلام کرد: این محصولات شامل سفره، کپو در دار، کاسه، تویزه، سبد و تک حصیری است که با برگ درخت نخل و مهارت خاصی بافته می شوند.
وی اظهارداشت: خانه حصیر آبپخش با مساحت ۴۰۰ مترمربع در سال جاری با هزینه ۱۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی احداث و به بهرهبرداری رسید که در زمان حاضر ۹۷۶ صنعتگر و تولید کننده فعال، با این مرکز همکاری مستمر دارند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری استان بوشهر بیان کرد: از آغاز فعالیت خانه حصیر، این مرکز با هدف آموزش، تولید و عرضه محصولات فعالیت دارد که در کنار عرضه در داخل کشور تولیدات خود را به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادرات میکند.
رحیمی با اشاره به آموزش صنایعدستی به ۵۵ نفر در این مرکز یادآورشد: تاکنون به همت خانه حصیر آبپخش، ۶۴ پروانه تولید انفرادی و ۵۲ کارت شناسایی برای صنعتگران این کارگاه صادر شده است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری استان بوشهر، فعالیتهای ترویجی در تهیه کلیپ، عکسبرداری و تولید کتابچه در زمینه تولید صنایعدستی بومی را از دیگر فعالیتهای این مرکز عنوان کرد.
وی گفت: یکی از کارهای ارزشمند خانه حصیر معرفی و راه اندازی سایت فروش تولیدات است که ظرفیتی مناسب برای عرضه و فروش محصول در شرایط کرونایی است.
رحیمی یادآورشد: از دیگر برندهای این کارگاه تولیدی، برخورداری از سه محصول صنایعدستی نشان ملی و تدوین یک پرونده برای نشان مهر اصالت است که زمینه ساز تولیدات باکیفیت و خلاقانه خواهد بود.
وی اشتغال زنان سرپرست خانوار را از مهمترین اهداف راه اندازی چنین مراکزی دانست و عنوان کرد: تاکنون ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره به ۱۰ نفر از متقاضیان مرتبط با خانه حصیر آبپخش پرداخت شده که در راستای رونق اشتغال خانگی بانوان نقش شایانی داشته است.
بازدیدها: 0