اخبار گردشگری پارسی : دهاقان – مدیر مرکز یادگیری محلی بعثت دزج از برگزاری اولین جشنواره پخت غذاهای بومی محلی در این شهرستان دهاقان به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران خبر داد. به گزارش مسابقه آشپزی بومی محلی به مناسبت ایام الله دهه فجر با حضور و داوری معاون آموزشی […]
اخبار گردشگری پارسی :
دهاقان – مدیر مرکز یادگیری محلی بعثت دزج از برگزاری اولین جشنواره پخت غذاهای بومی محلی در این شهرستان دهاقان به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران خبر داد.
به گزارش مسابقه آشپزی بومی محلی به مناسبت ایام الله دهه فجر با حضور و داوری معاون آموزشی آموزش و پرورش و کارشناسان نهضت سوادآموزی و کارکنان مرکز بهداشت دزج توسط مرکز یادگیری محلی بعثت دزج برگزار هدف اصلی این مسابقه احیای غذاهای بومی و سنتی و تبدیل آن به یکی از جاذبه های محلی دانست و گفت: با توجه به اینکه بیشه گردشگری دزج از مهم ترین مکانهای گردشگری جنوب استان در فصل بهار و تابستان است؛ پخت غذاهای محلی کمک به سزایی در جذب گردشگر در این مکان و شناساندن آن در سطح کشور خواهد داشت.
وی افزود: از دیگر اهداف جشنواره آگاهی دادن به مردم در زمینه روش های تغذیه سالم، ترویج غذای سالم و سنتی، ایجاد رقابت سالم و تشویق جوانان به آشپزی و ایجاد نشاط در بانوان است.
گفتنی است معیارهای ارزیابی این مسابقه طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزیین غذای مورد نظر بود.
مسابقه در ۴ بخش نان و شیرینی سنتی و غذا و آش برگزار شد.
در پایان ۱۰ نفر از شرکت کنندگان در مسابقه برگزیده شدند و جوایزی اهدا شد.
Hits: 1