پنجشنبه, ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-25
کد خبر: 9931 |
تاریخ انتشار : 15 فوریه 2023 - 11:58 | ارسال توسط :
209 بازدید
0
1
ارسال به دوستان
پ

کوکو تره فرنگی یک وعده غذایی کامل و سالم و سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و ویتامین B6، فیبر، کلسیم و آهن است. این کوکو خوشمزه را در منزل تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

اخبار گردشگری پارسی:

به گزارش ایلنا، در سه ماهه اول به دلیل رشد سریع جنین بدن مادر بسیاری از املاح و مواد معدنی ذخیره شده را از دست می دهد و با یک برنامه ی غذایی مناسب میتواند آنرا جایگزین کند. همچنین در این مرحله از بارداری متاسفانه مادرها اشتهای چندانی ندارند و حالت تهوع صبح گاهی و ویار از سری مشکلات سه ماهه ی اول بارداری است.

سبزی تره فرنگی، که از مواد اصلی کوکو تره فرنگی است، همانند قرص مولتی ویتامین عمل میکند و همچنین منبع غنی از کلسیم است که برای رشد استخوان های جنین، پیشگیری از بدخلقی، بی خوابی، درد کمر و پا بسیار تاثیر گذار است. همچنین تره فرنگی دارای ویتامین B6 می باشد که برای تنظیم سوخت و ساز بدن و التیام تهوع صبح گاهی نیز مفید است.

ویتامین B6 در عمل رشد و تکامل سلول های عصبی و سلول های قرمز خونی نقش بسزایی دارد. کمبود ویتامین B6 یکی از علل اصلی سقط جنین در سه ماهه ی اول بارداری می باشد. از دیگر خواص تره فرنگی داشتن ویتامین K ( کمک به فاکتور انعقاد خون جنین)، منگنز و آهن است.

از دیگر مواد اصلی کوکو تره فرنگی سیب زمینی ست که منبع خوب انواع مواد مغذی در بدن محسوب شده و مصرف متعادل آن به مادر باردار توصیه می‌گرذد. سیب زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته است که به سرعت جذب می‌شود و می‌تواند روی متابولیسم گلوکز در بدن تاثیر داشته باشد.

بر اساس دستورالعمل‌های انجمن تغذیه سوییس مصرف ۴-۳ واحد کربوهیدرات به صورت روزانه در بارداری توصیه می‌شود (اگرچه این مقدار بسته به وزن قبل از بارداری مادر، وزن فعلی و روند وزن‌گیری جنین تا حدودی متفاوت است). علاوه بر این بهتر است سیب زمینی همراه سبزیجات یا حبوبات مصرف شود تا قند خون را آرام‌تر بالا ببرد.

علاوه بر این بهتر است سیب زمینی همراه سبزیجات یا حبوبات مصرف شود تا قند خون را آرام‌تر بالا ببرد، مثل کوکوی تره فرنگی. از انواع دیگر کوکو می توان به : کوکو ذرت، کوکو لوبیا سبز ، کوکو باقلا و کوکو کدو اشاره کرد.

مواد لازم :

سیب زمینی : 1کیلو

تره فرنگی : 4عدد

مارگارین(کره گیاهی) : 4قاشق غذاخوری

آرد سوخاری : 1/4 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

نمک دریایی : 1قاشق چای خوری

فلفل سیاه : 1قاشق چای خوری

روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره ای نرم و یک دست درآید.

گام 2 تره فرنگی ها را نیز آب پز کنید و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید.

گام 3 خمیر به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

گام 4 ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن را به درون آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.

گام 5 در انتها کوکو ها را در روغن بگذارید و اجازه دهید کمی سرخ شوند در حدی که طلایی رنگ شوند.

بازدیدها: 3

منبع خبر «» است و اخبار گردشگری پارسی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9931 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09199028006  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار گردشگری پارسی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اخبار گردشگری پارسی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید