جمعه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-26
کد خبر: 9622 |
تاریخ انتشار : 14 دسامبر 2022 - 20:11 | ارسال توسط :
135 بازدید
0
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران با اشاره به غفلت از اکوتوریسم در کشورمان بر اهمیت پرداخت به حوزه ژئوپارک‌ها و ژئوسایت‌ها تاکید و از آن به عنوان یکی از اهداف اصلی برگزاری سومین کنفرانس علمی این انجمن یاد کرد.

اخبار گردشگری پارسی :

فرید جواهرزاده  در خصوص برگزاری سومین کنفرانس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اظهار کرد: از مجموعه سلسله‌کنفرانس‌های انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران، سومین کنفرانس این انجمن تحت عنوان اکوتوریسم، ژئوتوریسم و حفاظت از میراث طبیعی طی روزهای ۲۳ تا ۲۴ آذر ماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: تمرکز این همایش به جهت بررسی ژئوپارک‌ها و ژئوسایت‌ها روی ژئوپارک قشم به عنوان بزرگترین ژئو پارک منطقه است که با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم برگزار خواهد شد اما به دلیل برخی از مشکلات این همایش به صورت مجازی برگزار می‌شود. سومین کنفرانس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران امروز، ۲۳ آذر ماه،  طی یک مراسم افتتاحیه آغاز شده و پس از آن سخنرانی‌های کلیدی در پنل‌های تخصصی طی امروز و فردا ادامه خواهد یافت.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران گفت: همچنین مطابق رسم هر سال انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران از فعالان، پژوهشگران و یا خادمان حوزه اکوتوریسم طبیعت‌گردی ایران نیز تقدیر خواهد شد.

جواهرزاده در خصوص اهداف برگزاری سومین کنفرانس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران خاطرنشان کرد: یکی از اهداف تاسیس انجمن‌های علمی در سطح کشور هم‌افزایی، همگرایی و معرفی فعالیت‌های تخصصی پژوهشگران، دانشگاهیان و اساتید این رشته است. حوزه اکوتوریسم در ایران بسیار مغفول مانده و طی سال‌های گذشته فعالیت‌های آن در کشور پراکنده بوده است؛ از آنجا که حوزه اکوتوریسم یک حوزه فرابخشی است، متولیان مختلفی در این حوزه فعالیت می‌کنند. انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران نیز تلاش کرده این هم‌افزایی را به گونه‌ای اجرا کند تا تمام فعالیت‌های پژوهشگران را زیر یک سقف گرد هم آورد.

وی ادامه داد: این کنفرانس دستاوردهای علمی پژوهشگران عرصه اکورتوریسم در سطح کشور در سالیان گذشته تلقی می‌شود. محور همایش با توجه به موضوعات مقتضی به‌روز کشور در حوزه گردشگری انتخاب می‌شود. به طور مثال همایش نخست انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران در حوزه فرهنگ و توسعه گردشگری بود. در آن سال هنوز موضوع کرونا و تعطیلی‌ها به وجود نیامده بود. در گام نخست روی فرهنگ‌سازی اکوتوریسم به صورت گسترده با دعوت حدود ۵۰ سفیر و یا نماینده دفاتر نمایندگی سفارت‌خانه‌ها کار کردیم. در سال ۹۸ این بحث را به شکل کاردبری و گسترده آغاز کرده و در معرفی ایران علاوه بر جاذبه‌های گردشگری در حوزه‌های مذهبی، فرهنگی و… سعی کردیم حوزه اکوتوریسم و طبیعت‌گردی را به شکل پررنگ‌تری ترویج دهیم.

اکوتوریسم در ایران مغفول مانده است

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران تصریح کرد: گام دوم همایش انجمن علمی طبیعت‌گردی با ایام کرونا همراه شد که در آن زمان تلاش کردیم مخاطرات محیطی و تاثیر این پاندمی بر گردشگری را مورد بررسی قرار دهیم.

جواهرزاده افزود: در کنفرانس سوم به اهمیت ژئوپارک‌ها و ژئوسایت‌ها ورود پیدا کردیم. موضوع «زمین‌گردشگری» در مباحث اکوتوریسم بسیار مغفول مانده، در حالی که کشور ما یکی از بهترین مقاصد ژئوتوریسم در سطح دنیا محسوب می‌شود. شاخص‌هایی که در ژئوپارک‌ها و ژئوسایت‌ها در ایران داریم، در نوع خود کم‌نظیر است. لذا به صورت تخصصی روی این موضوع ورود کرده و به کمک محققان تلاش کردیم قدمی رو به جلو در بعد ژئوتوریسم و ژئوسایت‌ها برداریم.

بازدیدها: 0

منبع خبر «» است و اخبار گردشگری پارسی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9622 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09199028006  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار گردشگری پارسی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اخبار گردشگری پارسی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید